Halmi Józseffel beszélgetünk a választások előestéjén... https://www.youtube.com/watch?v=JiHlVlUngro

3 éveMEGOSZTÁS

A fideszes visszaéléseket feszegette a közvélemény előtt Halmi József, képviselőjelölt a HA - JÓ Rádióban! Hallgassa meg Ön is velünk!

Az interjú további részeit, itt hallgathatja meg:

 

http://hajoradio.hu/data/mediatar_kepek/s_1131-01.mp3

http://hajoradio.hu/data/mediatar_kepek/s_1130-01.mp3

3 éveMEGOSZTÁS

Halmi József, a kormányváltók képviselőjelöltje a mai Magyarország helyzete és 1848. március 15 - e között több párhuzamot állít.
Április éppoly fontos lesz történelmünkben ma, mint az 1848 - as áprilisi törvények voltak! Hallgassa meg a képviselőjelölt videóüzenetét!

Mit kíván a magyar nemzet?

Legyen béke, szabadság és egyetértés.

3 éveMEGOSZTÁS

A kampány tapasztatalatairól, a kitelepülések pozítívumairól és az érzékelhető félelemről beszélt a héten Halmi József, a kormányváltó erők jelöltje a HAJÓ - RÁDIÓ - ban. Hallgassa meg a képviselőjelölt rádióban elmondott véleményét a demokráciába bújtatott "modern diktatúráról" is!

3 éveMEGOSZTÁS

Nap - mint nap megfordulok önkéntes kampánycsapatommal a választókerületünk utcáin, terein, fórumokon közösségi terekben, hogy minél többen személyesen is megismerhessenek a választásig. Jómagam nem plakátról és szórólapokról kívánok csak szólni az emberekhez, hanem beszélgetek velük, hogy valós problémáikra is válaszok születhessenek. Kampánycsapatom tagjai nem kivezényelt közalkalmazottak és közmunkások, hanem önkéntesek. Bár nem vagyunk 107 ezren, de majdnem!  :)

3 éveMEGOSZTÁS

Az aláírásgyűjtések során az ellenzék betartja a törvényeket, a Fidesz meg kijátsza a saját törvényét. Hangzott el a HA - JÓ Rádióban, ahol Halmi József az aláírásgyűjtések tapasztalatairól, anomáliáiról adott interjút. Hallgassa meg Ön is a teljes vágatlan interjút a képviselőjelölttel!

3 éveMEGOSZTÁS

Halmi József, képviselőjelölt a HA- JÓ Rádióban is nyilatkozott a politikusok mentelmi joga, és a vagyonnyilatkozatok kérdéskörében. Elmondta, nem tennék különbséget ember és ember között. Aki a politikára adja a fejét, legyen sokkal nagyobb a felelősségvállalása, és járjon elől személyes példamutatással. Hallgassa meg a képviselőjelölttel készült INTERJÚT!

3 éveMEGOSZTÁS

Az új választási rendszerben megszűnt az ajánlószelvény. Mostantól ajánló aláírással támogathatja az Ön jelöltjét. Arra kérem, támogassa jelöltségemet, ezzel segítse a kormányváltást! Találkozzunk és írja alá ajánlóívemet Ön is! Váltsuk le együtt az Orbán-rezsimet! Számítok Önre 2014. február 17-én és 18-án 9.00 órától 17.00 óráig az alábbi helyszíneken: 

3 éveMEGOSZTÁS

Halmi József - interjú az agrárfórumon

"Aktualitások a mezőgazdaság, és a vidékfejlesztés területén" témakörben tartott tegnap agrárfórumot Leveleken Halmi József, a mátészalkai választókerület képviselőjelöltje, akinek vendégei voltak Gőgös Zoltán, a Parlament Mezőgazdasági Bizottságának alelnöke és Mudri György, európai parlamenti képviselőjelölt. A fórumon résztvevő gazdálkodók és érdeklődők közvetlen beszélgetések keretében is lehetőséget kaptak a problémáik, és helyzetük megismertetésére.

3 éveMEGOSZTÁS

Halmi József, képviselőjelölt a Ha-Jó Rádió által készített interjúban is hangsúlyozta, az MSZP rezsicsökkentés párti, de mindezt rászorultsági elven működtetné. Ha a Fidesz a rezsicsökkentést nem önös érdekből, és kampánycéllal valósítja meg 2013 - tól, akkor miért is várt három évig? - tette fel a kérdést a politikus a fideszes képviselők felé. Hallgassa meg a vágatlan rádió interjút Halmi Józseffel, aki a paksi atomerőművel kapcsoloatban is ismerteti álláspontját!

3 éveMEGOSZTÁS

Oldalak